culture

Vastgoed Visie

Onderscheidend door een originele, scherpe en journalistieke invalshoek. VG Visie toont in haar magazine de toekomst van de stad. Met persoonlijke verhalen van de mensen en ondernemers die daarin een hoofdrol spelen.

Ga voor adverteerdersopties naar de mediakaart hieronder.

Mediakaart

E-Magazines

DE AMSTERDAMSE VASTGOEDWEEK

Met de focus op Amsterdam zetten we de uitdagingen en kansen op het gebied van wonen, werken, winkelen, mobiliteit en recreëren uiteen. Wat zijn de nieuwe vastgoedverhalen in Amsterdam?

Lees meer

DE UTRECHTSE VASTGOEDWEEK

Met de focus op Utrecht zetten we de uitdagingen en kansen op het gebied van wonen, werken, winkelen, mobiliteit en recreëren uiteen. Wat zijn de nieuwe vastgoedverhalen in Utrecht?

Lees meer

DE BREDASE VASTGOEDWEEK

Een serie nieuwe vastgoedverhalen over BREDA. Wat kenmerkt de stad qua denkwijze, ondernemerschap, creativiteit en vernieuwingsgezindheid?

Lees meer

Podcasts

Roelof Hemmen interviewt:

Roelof Hemmen in gesprek met Frans van den Boomen, senior ontwikkelingsmanager bij BPD en José van der Plas, gebiedsontwikkelaar bij BPD over de herontwikkeling van Stappegoor.

Leer ons beter kennen. Luister nu de podcast

VG Visie Summer Vibe Event 8 Juni

Net voor het begin van de echte zomer nodigt VG Visie u van harte uit voor het VG Visie Summer Vibe Event. Met invloedrijke en succesvolle vastgoedprofessionals die hun verhalen delen over de toekomst.

Klik hier voor meer informatie

Ook samenwerken
met young media?

BEL ONS

+ 31 (0) 70 737 01 91

MAIL ONS

hello@youngmedia.nl

All rights reserved © 2023 Young Venture Group