Stagiaire format development.

Solliciteren?

Neem contact met ons op.

Vacature

Stagiair format development

Ben jij de creative die wij zoeken? Heb jij altijd de gaafste ideeën voor een TV-, podcast- of YouTube format? Ben jij creatief en durf je jouw ideeën verder uit te werken en uit te (laten) voeren? Kom dan ons team versterken als stagiair(e) format development!

Vanuit Young Media zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiaires die ons eigen merk én de hieraan gekoppelde brands kan ondersteunen met het ontwikkelen van formats. Samen met ons team breng jij de bedrijven naar een hoger niveau. Van het brainstormen over ideeën voor een YouTube-serie tot aan het organiseren en opnemen van een pilot voor een nieuwe podcast. Young Media is dé plek om jezelf te ontwikkelen in een jong, ambitieus team.

Tal van mogelijkheden

Omdat we verschillende brands vertegenwoordigen, kunnen de werkzaamheden enorm verschillen. Zo heb je enerzijds de vrijheid om zelf ideeën te bedenken voor formats die we zelf kunnen laten produceren en anderzijds kunnen we je gericht vragen om mee te denken over een nieuw podcast-concept voor een van onze merken.

Als stagiaire bij Young Media helpen wij je om erachter te komen wat wel bij jou past of wat juist niet. Wij willen jou helpen om te groeien in jouw professionele carrière. Je krijgt veel vrijheid om zelf ideeën uit te werken en tot leven te laten komen.

Een uiteenzetting van mogelijke taken (uiteraard is er nog veel meer mogelijk):

 • Brainstormen over formats;
 • Uitwerken van formats, van het schrijven van een concept tot aan het uitwerken van een script en het uitzoeken van een cast;
 • Pitchen van ideeën;
 • Opnemen van een pilot samen met externe partijen;
 • Uitzoeken van geschikte productiebedrijven en contact hiermee onderhouden;

Wij zoeken challengers. Jij bent…

Onze dynamische, jonge en vrije bedrijfscultuur werkt vanuit een aantal waarden, waarvan synergy, challenger en creative kenmerkend zijn voor het type persoon dat wij zoeken.

Synergy betekent dat er een klik moet zijn tussen jou en ons. Dat werkt natuurlijk wel zo prettig ;)

Challenger betekent dat jij niet bang bent om een uitdaging aan te gaan én om ons uit te dagen om uit onze comfortzone te laten stappen. Je bent pro-actief en hebt goed, onderbouwde ideeën. Je bent op de hoogte van de laatste trends op het gebied van (social) media.

Creative… do we need to say more? Creativiteit is enorm belangrijk binnen de mediawereld. Jij durft out-of-the-box te denken en innoveert. Heb je enige ervaring met grafische programma’s of video’s editen? Dan is dat een pré.

Onze laatste waarde is lean & mean… dat betekent dat we met een relatief klein team werken, waardoor je altijd veel vrijheid hebt.

 • Je bent pro-actief, creatief, kunt zelfstandig werken, hebt een hands-on-mentaliteit én bent leergierig;
 • Je bent op zoek naar een leuke, uitdagende en leerzame stage voor minimaal 5 maanden (32-40 uur per week);
 • Volgt een studie in een van de volgende richtingen: Marketing, Commerciële Economie, Communicatie, Business & Management of Vrijetijdsmanagement;
 • Vindt het belangrijk en bent in staat om secuur te werk te gaan;
 • Beheerst uitstekend de Nederlandse taal;

Wat bieden wij jou?

 • Een – zonder te overdrijven – heerlijke werkplek in het centrum van Den Haag.
 • Een inspirerende werkomgeving in een klein, jong, ambitieus team.
 • Vrijheid om je functie zelf in te vullen en uit te vinden wat je leuk vindt. Je kunt jouw ideeën tot leven laten komen.
 • De verantwoordelijkheid om zelfstandig marketingactiviteiten op te zetten en uit te voeren. Uiteraard kijkt ons team mee.
 • De kans om een échte challenger te zijn in het media- én marketinglandschap. Simpelweg wil je de vetste resultaten behalen met ons team en durf je jouw stem te laten horen.

Over ons.

Young Media is een nieuwe, uitdagende speler in de mediawereld. Een bedrijf met lef. Bestaande mediamerken laten wij uitgroeien tot marktleider in hun segment door bevlogen ondernemerschap. Zo helpen wij de merken in onze portefeuille onder andere met (het bedenken van) nieuwe (marketing)activiteiten en het opstellen van een commerciële strategie.

Daarnaast spelen we binnen ons bedrijf in op nieuwe kansen zoals het bedenken van TV-, YouTube- of Podcast-formats die we vervolgens samen met de juiste opdrachtnemers ten uitvoer brengen.

Als stagiair(e) bij Young Media heb jij dus de vrijheid om jouw creatieve en commerciële talent verder te ontplooien.

Klinkt dit als dé stageplek voor jou? Mail ons via hello@youngmedia.nl