VG Visie en Young Media slaan handen ineen

VG Visie, het meest toonaangevende vastgoed vakblad van Nederland, is overgenomen door Young Venture Group en zal nu onder de Young Media paraplu hangen. Erwin Asselman blijft aan en zal de redactionele koers blijven varen.

Volgens Erwin Asselman is deze overname een geweldige kans voor VG Visie om nog verder te groeien en uit te breiden: “De klik met Wim voelde meteen goed. Deze samenwerking met Young Venture Group biedt ons de mogelijkheid om ons bereik, zowel online als in print, te vergroten en ons te richten op nieuwe doelgroepen. We zijn verheugd om deel uit te maken van de Young Media-familie en we kijken ernaar uit om samen te werken aan nieuwe en opwindende projecten.”

Wim de Jong van de Young Venture Group voegt hieraan toe: “We zijn op onze beurt blij om VG Visie toe te voegen aan onze portfolio van media-activiteiten. VG Visie heeft een sterke reputatie opgebouwd in de vastgoedsector en we zijn er trots op om samen met Erwin deze positie als leider in de vastgoed media nog verder uit te breiden.”

De overname van VG Visie door Young Venture Group is een belangrijke mijlpaal voor beide bedrijven en zal de weg vrijmaken voor verdere groei en uitbreiding.

Ook samenwerken
met young media?

BEL ONS

+31 (0)70 – 220 33 98

MAIL ONS

hello@youngmedia.nl

All rights reserved © 2023 Young Venture Group